Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 16-22 septembrie?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Leu - Ai nevoie sa accepti oamenii pentru ceea ce sunt

Uneori ai asteptari mult prea mari de la oamenii din jurul tau. Ei bine, in aceasta saptamana inveti ca trebuie sa lasi garda jos deoarece poti indeparta de tine persoanele la care tii sau, si mai rau, le poti rani sentimentele. Accepta-i pentru ceea ce sunt si iubeste-i neconditionat.

Fecioara - Ai nevoie sa stii cine esti

Lucrurile nu sunt tocmai usoare pentru tine, insa cand ti-a placut tie ceva usor? In aceasta perioada inveti clipa de clipa cine esti, de ce ai nevoie pentru a fi fericita si care este drumul pe care trebuie sa mergi mai departe. Nu te multumi cu mai putin decat meriti.

Balanta - Ai nevoie sa iubesti neconditionat

In aceasta saptamana iti doresti foarte mult sa rezolvi toate problemele sentimentale, sa lasi trecutul in urma, sa inchizi ultima pagina si sa incepi un nou capitol al vietii tale. Simti nevoia sa te schimbi si sa iubesti necondionat.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie sa crezi in intuitia ta

Treci printr-o perioada in care nu mai stii care este drumul tau in viata. Profita de aceste momente si incearca sa iti indrepti atentia asupra sufletului tau; incearca sa te conectezi la inima ta. Asculta ce iti spune intuitia si lasa-te ghidata de sentimente si de emotii. Tu stii cel mai bine ce iti trebuie pentru a fi fericita.

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.