Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 16-22 septembrie?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Sagetator - Ai nevoie de libertate

In aceasta saptamana iti doresti putina libertate din partea oamenilor din jurul tau. La orizont apar cateva oportunitati frumoase de care vrei sa profiti. Poate ca urmatoarea perioada va fi una plina de schimbari, poate ca va fi una cu lectii de viata importante. Incearca sa faci ce iti dicteaza sufletul.

Capricorn - Ai nevoie de o mana de ajutor

Treci printr-o perioada destul de aglomerata la locul de munca. Esti prinsa cu numeroase taskuri importante si nu stii daca te poti ocupa de ele de una singura. Nu mai pierde timp pretios si incearca sa ceri ajutorul colegilor de echipa. Impreuna veti reusi sa rezolvati tot ce trebuie.

Varsator - Ai nevoie sa iesi din rutina

Poate ca lucrurile ar sta altfel daca ti-ai lua o scurta pauza de la tot ce faci si ti-ai dedica cateva zile doar tie. Incearca sa fii in conexiune cu sufletul tau, sa iti asculti inima, sa fii atenta la sentimentele si emotiile tale. Iesi din rutina si bucura-te putin de aceasta perioada.

Citește și:

Pesti - Ai nevoie sa lupti pentru ceea ce iti doresti

Nimeni nu a spus ca este usor sa lupti pentru ceea ce iti doresti. Insa este incredibil de frumos. Acum ai ocazia sa iesi din zona de confort si sa faci schimbarile potrivite pentru viitorul tau. Acum ai ocazia sa inveti cele mai speciale lectii de viata.

foto main: Irina Alexandrovna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.