Kudika
17 Septembrie 2019

Ai avut o zi dificilă și îți dorești ca atunci când ajungi acasă să elimini tot stresul acumulat și să îți încarci sufletul cu energie pozitivă? Această mantra te poate ajuta.

Dă PLAY și răspândește pace în sufletul și în jurul tău.

Nu permite stresului cotidian îți afecteze viața de familie.

Ai avut o zi dificilă și îți dorești ca atunci când ajungi acasă elimini tot stresul acumulat și îți încarci sufletul cu energie pozitivă? Această mantra te poate ajuta.

Cântecele din playlistul de mai jos fac parte din Mantrele OM care sunt cunoscute pentru vibrațiile puternice de energie pozitivă. Această versiune particulară a OM are frecvența de 285Hz, cunoscută pentru efectele sale extrem de calmante nu doar asupra minții, ci și a corpului.

Dacă tot ce îți dorești când ajungi acasă este ștergi cu buretele emoțiile negative pe care le simți, îți calmezi sufletul, scapi de griji și de senzația dificilă de stres, teamă, anxietate, play acestei melodii. Potrivit călugărilor budiști, spunând de trei ori mantra OM poți scădea ritmul cardiac și în doar câteva secunde poți elimina 20% din energia negativă din jurul tău.

Iar când nu poți cânta mantra, ascult-o. Are aceleași efecte, răspândește pace în sufletul și în jurul tău.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

foto main:

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: