Setari Cookie-uri

Alege un cristal pentru a primi un mesaj important de la Univers care sa te ghideze in urmatoarele luni

Alege cristalul de care te simti atrasa si descopera care este cel mai important mesaj pe care Universul vrea sa il stii pentru urmatoarea perioada.

Daca ai ales cristalul cuart roz

foto: jopelka, Shutterstock

In ultima perioada ai avut o problema cu comunicarea, cu exprimarea deschisa si fara perdea a gandurilor si sentimentelor tale, cu confruntarea cu propriile emotii si cu ascultarea cu atentie la ce iti spun cei din jurul tau. Acestea sunt aspecte ale vietii la care ar trebui sa lucrezi incepand de astazi pentru a fi mai fericita.

Invata sa ai incredere in tine, sa iti traiesti propria viata. Nu incerca sa fii ceva ce nu esti. Scoate-ti masca si arata-ti adevarata fata. Sufletul tau isi doreste sa traiasca cu adevarat.

Pe plan personal, indreapta-ti atentia asupra acelor lucruri care iti pun zambetul pe buze, care te fac fericita, care te umplu de energie pozitiva; asculta cu atentie oamenii din jurul tau si incearca sa fii inconjurata de cei care stiu sa ofere iubire neconditionata, compasiune si care te inteleg. Uita de manie pentru ca nu iti face niciun bine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.