Setari Cookie-uri

Luna Nouă de pe 28 septembrie va veni cu un val intens de energii pozitive

Luna Noua de pe 28 septembrie vine cu multe schimbari importante. Închidem capitole dureroase și începem o nouă pagină a vieții noastre.

Luna Nouă de pe 28 septembrie vine cu surprize pentru majoritatea zodiilor nu doar în dragoste, ci ci în ceea ce privește norocul și viața financiară. Aceste influențe pozitive asupra Lunii Noi provin de la o stea armonioasă numită Zaniah. Iată ce ne-au pregătit astrele în funcție de semnul zodiacal în care ne-am născut.

Berbec - Închei în capitol dureros al vieții tale

Este momentul ca în această perioadă îți dai seama ai rămas în trecut, hrănindu-te în continuare cu amintiri dureroase și este timpul faci o schimbare. Închei acest capitol dificil o dată pentru totdeauna și privești cu încredere către viitor, așteptând la o viață frumoasă.

Taur - Moment excelent pentru viața profesională

Luna Nouă de pe 28 septembrie îți aduce un val de schimbări foarte importante pe plan profesional. Îndrăznești ai mai multă încredere în tine și ieși din zona de confort astfel încât începi proiecte și colaborări noi. Strălucește, draga mea, este momentul tău!

Gemeni - Ai foarte multă energie

Luna Nouă din 28 septembrie îți oferă o explozie revigorantă de energie. Preiei inițiativa pe plan profesional și faci schimbări importante și destul de îndrăznețe, în afara zonei tale de confort. Beneficiile vor fi pe măsura muncii depuse și vor apărea mai repede decât te aștepți.

Rac - Este momentul pentru un nou început

Felicitări, ești în locul în care trebuie fii; alegi închizi ultimul capitol al vieții tale și îndrăznești scrii cu mâna ta prima foaie din viitorul tău. Este o perioadă incredibilă, plină de surprize interesante și de momente speciale. Partenerul de cuplu te susține necondiționat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.