Setari Cookie-uri

Luna Nouă de pe 28 septembrie va veni cu un val intens de energii pozitive

Luna Noua de pe 28 septembrie vine cu multe schimbari importante. Închidem capitole dureroase și începem o nouă pagină a vieții noastre.

Săgetător - Schimbările sunt necesare

În această perioadă este necesară o ajustare a planurilor tale astfel încât reușești rezolvi tot ce îți propui. Chiar dacă asculți de sfaturile oamenilor la care ții, îndrăznește ai încredere în intuiție și iei decizii bazându-te pe ce îți dictează inima.

Capricorn - Alege fii flexibilă

Este posibil ca în următoarea perioadă intervină o serie de schimbări neașteptate în viața ta. Alege fii flexibilă și te adaptezi la condițiile care apar. Acesta poate fi un nou început pentru tine, în care înveți multe lucruri noi și evoluezi frumos.

Vărsător - Vești bune pe plan sentimental

După o perioadă ușor dificilă în ceea ce privește viața sentimentală, în aceste momente trebuie înveți creezi o legătură profundă cu tine însăți. te redescoperi, afli de ce ai nevoie pentru a fi fericită. Astrele sunt de partea ta și în scurt timp te vor ajuta îți rezolvi problemele cu care te confrunți.

Pești - Faci ceva diferit

Este momentul ieși din zona de confort și înveți îți asumi riscuri pe plan profesional dacă vrei crești. A face ceva într-un mod ușor diferit ar putea face o mare diferență. Ai încredere în tine, ești pe drumul cel bun; în scurt timp vei vedea și rezultatele muncii tale.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.