Setari Cookie-uri

Luna Nouă de pe 28 septembrie va veni cu un val intens de energii pozitive

Luna Noua de pe 28 septembrie vine cu multe schimbari importante. Închidem capitole dureroase și începem o nouă pagină a vieții noastre.

Leu - Faci schimbări în obiceiurile tale

În această perioadă alegi îți îndrepți atenția asupra vieții personale; este posibil pui sub semnul întrebării anumite obiceiuri, comportamente și idei de care ai ținut foarte strâns în ultimele luni și cauți modalități noi și inventive de a evolua.

Fecioară - Ești ușor anxioasă

Această perioadă este una ușor aglomerată pentru tine; pe plan profesional, schimbările sunt pe val, însă simți nu faci față cu tot ce se întâmplă în jurul tău, motiv pentru care este posibil te simți ușor anxioasă. Programează-ți altfel programul de muncă astfel încât reușești rezolvi tot ce îți propui.

Balanță - Intuiția ta simte o schimbare

Îndrăzneșți îți îndrepți atenția asupra vieții sentimentale, unde intuiția ta simte o schimbare sau o dramă iminentă. Trebuie înveți ai răbdare, asculți cu inima și, cel mai important, încerci faci compromisuri dacă vrei relația de cuplu funcționeze în continuare.

Scorpion - Îți poți schimba rutina

O persoană cu o putere destul de mare asupra ta (sau un eveniment neașteptat) te poate determina îți schimbi rutina, comportamentul sau planurile pentru următoarea perioadă. Mare atenție la deciziile pe care le iei, cu greu vei reuși mai dai în spate dacă vei simți nu ești pe drumul care trebuie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.