Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 30 septembrie - 6 octombrie?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână.

Berbec - Ai nevoie sa te iubesti

In aceasta saptamana ai posibilitatea de a lucra la relatia pe care o ai cu tine insati. Trebuie sa inveti sa te iubesti, sa te accepti pentru ceea ce esti, cu bune si cu rele. Trebuie sa renunti la masti si sa fii sincera. Trebuie sa iti asculti sufletul si sa iti urmezi inima.

Taur - Ai nevoie sa crezi in tine

Vrei sa vezi schimbare in viata ta? Atunci iesi din zona de confort si asuma-ti riscuri. Lupta pentru ceea ce iti doresti. Construieste pas cu pas visul tau. Crede in tine si nu te lasa influentata de ce spun oamenii din jurul tau.

Gemei - Ai nevoie de o mana de ajutor

In aceasta saptamana este posibil sa incepi sa faci acele schimbari la care visezi de foarte mult timp pe plan profesional, insa nu te descurci de una singura. Ai nevoie de o mana de ajutor din partea unei persoane de incredere, pe care te poti baza indiferent de situatie.

Citește și:

Rac - Ai nevoie sa inveti arta rabdarii

Lucrurile nu se vor intampla peste noapte, iar tu trebuie sa inveti cel mai mult acest lucru. Invata sa ai rabdare si sa permiti timpului sa isi joace cartea. Esti pe drumul cel bun nu doar pe plan personal, ci si in ceea ce priveste viata profesionala.

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.