Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 30 septembrie - 6 octombrie?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Leu - Ai nevoie de curaj

In aceasta perioada inveti sa iubesti fara limite, fara reguli. Cu sufletul sincer si inima curata. Pentru o astfel de iubire ai nevoie de curaj, ai nevoie sa renunti la tot ce te tine in spate si sa fii vulnerabila. Ai nevoie sa crezi in oamenii in fata carora iti deschizi sufletul.

Fecioara - Ai nevoie sa lupti pentru ceea ce iti doresti

Daca iti doresti ceva anume de la viata, daca ai visuri marete, acesta este cel mai bun moment pentru a iesi din zona de confort si a lupta pentru ele. Astrele sunt de partea ta si iti scot in cale numeroase oportunitati de care ar fi bine sa profiti.

Balanta - Ai nevoie sa inveti sa traiesti viata ta

Nu mai privi in stanga si in dreapta cautand modele de viata. Fiecare persoana are propriul drum si propria poveste. Invata sa privesti in sufletul tau, sa iei decizii cu inima si sa traiesti viata ta - asa cum este a, cu bune si cu rele. Invata sa renunti la masti si sa fii tu insati.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie de oameni frumosi in jurul tau

Prima saptamana din octombrie pare sa fie una foarte frumoasa pentru tine, in special in ceea ce priveste viata personala. Simti nevoia sa te inconjori cu oameni frumosi cu care sa poti face planuri de viitor si cu care sa poti vorbi despre tot ce se afla in sufletul tau.

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.