Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 30 septembrie - 6 octombrie?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Sagetator - Ai nevoie sa lasi trecutul in spate

In aceasta saptamana iti dai seama ca nu mai are rost sa ramai prinsa de trecut, ci din contra. Totul s-a intamplat, nu mai poti schimba nimic. Este momentul sa accepti o data pentru totdeauna ca acele momente nu mai exista si sa mergi mai departe cu viata ta. Curaj, va fi mai bine decat crezi.

Capricorn - Ai nevoie sa iesi din zona de confort

Aceasta saptamana iti ofera posibilitatea de a iesi din zona de confort si de a vedea cat de frumoasa este viata fara prea multe reguli impuse si ziduri construite. Este momentul sa traiesti cu adevarat; este momentul sa inveti sa iti construiesti singura fericirea.

Varsator - Ai nevoie de curaj

Pe plan profesional lucrurile nu se vor schimba decat in momentul in care tu vei alege sa actionezi. Asadar, ce mai astepti? Sa treaca timpul degeaba. Indrazneste sa ceri ce ti se cuvine si sa faci schimbarile pe care tu le consideri necesare. Astrele sunt de partea ta.

Citește și:

Pesti - Ai nevoie sa faci acea schimbare de care iti este teama

Aceasta saptamana poate fi un nou inceput pentru tine. Indrazneste sa iesi din zona de confort si sa faci acea schimbare de care iti este teama pentru ca multe lucruri se pot schimba. Viata ta se poate schimba radical.

foto main: Irina Alexandrovna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.