Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 7-13 octombrie?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Leu - Ai nevoie de putin curaj

Pentru ca lucrurile sa se intample asa cum iti doresti, trebuie sa iesi din zona de confort si sa faci ce iti dicteaza sufletul. Poate va fi dificil, insa tot efortul nu va fi in zadar. Indrazneste sa lupti pentru ceea ce iti doresti si nu renunta pana cand nu iti vezi inima cu adevarat fericita.

Fecioara - Ai nevoie sa te rasfeti

Aceasta saptamana este una foarte buna pentru a iti indrepta atentia asupra propriei persoane. Dupa o perioada mai aglomerata si mai dificila, in care nu ai avut timp de nimic, profita de aceste momente si incearca sa te rasfeti. Meriti sa iti bucuri sufletul.

Balanta - Ai nevoie de iubire neconditionata

Tot ce iti doresti in aceasta perioada este intelegere si iubire de la oamenii din jurul tau. Treci printr-o perioada mai dificila, in care incerci sa te regasesti, sa iti descoperi pasiunile si sa intelegi care este drumul tau in viata. Este un moment mai greu, insa crede-ma ca totul va fi bine.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie sa traiesti asa cum iti doresti

Nu te mai lasa influentata de tot ce spun oamenii in jurul tau. Alege cu inima pentru ca ea stie cel mai bine de ce ai nevoie cu adevarat. Alege sa te pui pe primul loc, sa iei deciziile pe care tu le consideri potrivite si, cel mai important, sa traiesti asa cum iti doresti.

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2019
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.