Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 7-13 octombrie?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Sagetator - Ai nevoie de o mana de ajutor

In aceasta saptamana incerci sa faci cateva schimbari destul de indraznete pe plan profesional si ai nevoie de parerea oamenilor potriviti. Discutiile si sfaturile pe care le primesti de la acestia te vor ajuta sa vezi lucrurile mult mai bine si sa iei cele mai bune decizii.

Capricorn - Ai nevoie sa crezi in tine

Aceasta saptamana este una destul de importanta pentru tine deoarece te convinge sa iesi din zona de confort si sa faci cateva schimbari in ceea ce priveste viata personala. Astrele te sfatuiesc sa crezi in tine si sa iei decizii in functie de ce iti dicteaza inima.

Varsator - Ai nevoie de iubire in viata ta

Saptamana este una frumoasa pentru tine, in special in ceea ce priveste viata sentimentala. In aceasta perioada, in cazul in care nu esti deja intr-o relatie, simti ca esti pregatita sa mergi mai departe cu viata ta. Esti pregatita sa primesti din nou iubirea in viata ta.

Citește și:

Pesti - Ai nevoie sa fii inteleasa

Treci printr-o perioada mai dificila in ceea ce priveste viata personala si ai nevoie sa te distantezi de tot ce se intampla astfel incat sa iti poti pune ordine in ganduri si in sentimente. Ai nevoie sa fii inteleasa si sa ti se ofere posibilitatea de a lua deciziile pe care tu le consideri potrivite pentru viitorul tau.

foto main: Boiko Olha, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2019
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.