Setari Cookie-uri

Luna Plina de pe 13 octombrie ne va incarca sufletele cu toate emotiile posibile

Luna Plina de pe 13 octombrie va fi umpluta cu energie de toate felurile. Iata la ce sa ne asteptam in functie de zodie.

Leu - Incepe un nou capitol pentru tine

Luna Plina de pe 13 octombrie iti ofera posibilitatea de a face o schimbare importanta in viata personala; inchizi ultima pagina a trecutului si incepi sa scrii prima pagina dintr-un nou capitol incredibil de frumos. Nu uita sa nu lasi pe nimeni sa tina stiloul si sa scrie in cartea vietii tale.

Fecioara - Schimbari la orizont

Pentru tine Luna Plina de pe 13 octombrie este fie semnul unui sfarsit, fie dovada ca este momentul pentru un nou inceput. Cert este faptul ca trebuie sa faci o schimbare cat mai repede cu putinta. Nu uita ca aceasta este viata ta; singura pe care o ai asa ca nu o trai in zadar.

Balanta - Intampini o dificultate

La orizont pare sa fie un munte care sta in calea drumului tau. Este dificil de trecut, insa este necesar deoarece iti aduce cele mai importante lectii de viata. Acest traseu va schimba modul in care vezi lucrurile in continuare, asa ca pregateste-te cu rabdare si porneste la drum.

Citește și:

Scorpion - Emotii pe plan sentimental

In aceasta perioada intreaga atentie este indreptata asupra vietii sentimentale; este un moment foarte bun pentru a iti face ordine in ganduri si in sentimente si a alege ce este mai bun pentru tine. Daca esti singura, ai ocazia sa intalnesti o persoana destul de interesanta in cel mai scurt timp posibil.

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.