Setari Cookie-uri

Luna Plina de pe 13 octombrie ne va incarca sufletele cu toate emotiile posibile

Luna Plina de pe 13 octombrie va fi umpluta cu energie de toate felurile. Iata la ce sa ne asteptam in functie de zodie.

Sagetator - Trebuie sa crezi in tine

Daca ai planuri importante de pus in aplicare si visuri pentru care sa lupti, ei bine afla ca acesta este cel mai bun moment al lunii pentru a iesi din zona de confort si a face primul pas catre succes. Indrazneste sa crezi in tine si sa mergi mai departe cu ideile tale.

Capricorn - Esti stapana pe situatie

In aceasta perioada Luna Plina iti ofera posibilitatea de a avea mai multa incredere in tine, de a pune stapanire pe situatiile prin care treci, de a lupta pentru ceea ce iti doresti si, cel mai important, de a iti asculta inima. Esti mai puternica decat crezi, este timpul sa treci la actiune.

Varsator - Fa un pas in spate

Aceasta nu este o perioada tocmai buna pentru a face schimbari importante, motiv pentru care astrele te sfatuiesc sa faci un pas in spate. Este un moment bun, totusi, pentru a iti analiza deciziile, ideile si tot ce iti doresti sa faci in viitor astfel incat sa actionezi imediat ce apare momentul oportun.

Citește și:

Pesti - Toate la timpul lor

Esti usor dezamagita deoarece de foarte mult timp iti doresti sa faci acea schimbare majora pe plan profesional, insa inca iti este dificil deoarece simti ca nimic nu este cum ar trebui sa fie. Invata sa ai rabdare, toate la timpul lor. Universul nu iti trimite ceva cand vrei tu, ci cand esti pregatita cu adevarat sa il primesti.

foto main: IgorZh, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.