Setari Cookie-uri

Mantra ta pentru 2020 in functie de semnul zodiacal

Iata mantra de care sufletul tau are nevoie in anul 2020 in functie de semnul zodiacal sub care te-ai nascut.

Balanta - In acest an aleg sa imi indrept atentia asupra relatiei cu mine insami. Sa invat sa am mai multa grija de inima mea. Sa ma apreciez mai mult. Sa imi ofer iubire. In acest an aleg sa fiu eu insami.

Scorpion - In acest an imi pun destinul in mainile Universului. Ma concentrez pe fericirea mea, pe clipa pe care o traiesc in acest moment, si incerc sa nu mai lupt contra vantului. In acest an permit divinitatii sa imi arate calea.

Sagetator - In acest an depasesc sindromul impostorului. Nu mai pun la indoiala valoarea mea. In acest an sunt eu insami - fara masti si fara intentia de a bucura oamenii din jurul meu. Aleg sa fiu autentica, puternica si fericita.

Capricorn - In 2020 promit sa invat sa fiu blanda cu mine. In loc sa ma mustrez pentru greselile facute, aleg sa invat din ele lectiile importante si sa merg mai departe. In acest an imi voi reaminti clipa de clipa ca sunt om si ca toti oamenii gresesc.

Citește și:

Varsator - In acest an promit sa imi deschid sufletul astfel incat sa ii permit sa gaseasca oamenii potriviti pentru mine. Genul de oameni care respecta, care iubesc neconditionat, care sunt alaturi de tine in orice clipa. In acest an voi gasi si voi pastra in viata mea oamenii care ma accepta asa cum sunt.

Pesti - In 2020 voi visa un vis mai mare. Ma voi bucura de fiecare mica victorie si voi merge mai departe. Nu ma voi speria de lucrurile dificile si voi incerca sa lupt pentru ce imi doresc. Voi imbratisa schimbarea si frica de necunoscut.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.