Setari Cookie-uri

Citatul zodiei tale pentru 2020. Ghidează-te după el pentru un an de poveste

Afla care este citatul dupa care sa te ghidezi in anul 2020 in functie de zodia in care te-ai nascut.

Balanță

De fiecare dată când te îndoiești de cât de departe poți merge, amintește-ți cât de departe ai ajuns. Amintește-ți toate lucrurile cu care te-ai confruntat, toate bătăliile pe care le-ai câștigat și toate fricile pe care le-ai depășit.

Scorpion

Vine un moment când îți dai seama ce contează cel mai mult în viața ta. Lasă ca acel moment să fie acum și iar ceea ce contează, iubirea și bunătatea ta.

Săgetător

Ai făcut-o și mai înainte, poți să o faci și acum. Distinge posibilitățile pozitive. Redirecționează-ți marea energie a frustrărilor tale și îndreapt-o către o hotărâre pozitivă, reală, de neoprit.

Capricorn

Cele mai glorioase momente ale vieții tale nu sunt așa-zisele zile de succes, ci mai mult zilele în care, ieșind din stări de deprimare și descurajare, simți chemarea vieții spre realizări viitoare.

Citește și:

Vărsător

Fii atent la gândurile tale, ele devin cuvinte. Fii atent la cuvintele tale, ele devin acțiuni. Fii atent la acțiunile tale, ele devin obiceiuri. Fii atent la obiceiurile tale, ele devin caracterul tău. Fii atent la caracterul tău, căci el se tranformă în destin.

Pești

Cât de târziu este începi trăiești atunci când de fapt ar trebui te pregătești de moarte! Ce nesocotință uiți ești muritor și amâni, până la vârsta de cincizeci sau șaizeci de ani, hotărârile sănătoase și apoi vrei începi trăiești la o vârstă la care numai puțini ajung!

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.