Setari Cookie-uri

Deblochează secretul fericirii interioare cu acest exercițiu budist foarte simplu

Este momentul să te eliberezi de toate gândurile negative și să înveți să trăiești în prezent. Este momentul să iei o pauză, să îți reevaluezi stările, emoțiile și sentimentele și să te reconectezi la sufletul tău. Este momentul să fii tu însăți. Este momentul să fii fericită.

Reconectează-te la pacea din sufletul tău și deblochează secretul fericirii.

Nu subestima niciodată puterea de vindecare a acestor trei lucruri: muzică, ceai și locuri liniștite.

Este momentul te eliberezi de toate gândurile negative și înveți trăiești în prezent. Este momentul iei o pauză, îți reevaluezi stările, emoțiile și sentimentele și te reconectezi la sufletul tău. Este momentul fii tu însăți. Este momentul fii fericită.

Cum te poți reconecta la sufletul tău?

Primul lucru de care trebuie ții cont este faptul fericirea este întotdeauna în sufletul tău, ea doar așteaptă fie descoperită. În mintea ta se întâmplă atât de multe și de aceea este foarte important accesezi emoțiile adevărate, deosebești gândurile pozitive de cele negative, înveți fii recunoscătoare pentru viața pe care o ai. Toate aceste mici lucruri pot deveni adesea sarcini dificile de stăpânit, în special atunci când timpul zboară și simți nu mai poți face nimic pentru tine.

Citește și:

"Shōganai" este un cuvânt japonez cu rădăcini culturale în credința budistă Zen și se traduce prin "nu poate fi ajutat". Este o filozofie care ne învață momentele dificile și grele sunt o parte naturală a vieții și acceptarea lor este necesară astfel încât putem merge mai departe. Evitarea, în schimb, ne afundă și mai tare în prăpastie și nu ne permite trăim cu adevărat.

Trebuie înțelegi nu poți controla tot ce se întâmplă în viața ta și cu cât accepți mai repede acest lucru cu atât reușești găsești modalități de a îți recăpăta stabilitatea emoțională.

Câștigarea păcii interioare începe prin organizarea și prioritizarea bunăstării mintale și învățarea de a renunța la lucrurile care nu pot fi ajutate, în timp ce investești în lucrurile pozitive care chiar pot face o diferență.

Citește și:

    De fiecare dată când întâmpini o situație dificilă, spune-ți următoarele lucruri: "Pot face ceva pentru a rezolva această situație? Dacă da, ce anume?". În cazul în care nu poți face nimic, alege faci un pas în spate și permiți timpului își joace cartea. Între timp, tu încearcă rămâi puternică, accepți ce se întâmplă și mergi mai departe cu viața ta.

    Un exercițiu mic care va face o diferență incredibil de mare în viața ta: în fiecare seară încearcă te concentrezi pe lucrurile pozitive care s-au întâmplat pe parcursul zilei. Inainte de culcare sește trei motive pentru care ești recunoscătoare. acest exercițiu în fiecare seară timp de o lună și vei vedea cum gândirea ta se va schimba în această perioadă.

    foto main:

    Vizionare placuta


    Kudika
    16 Octombrie 2019
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.