Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 21-27 octombrie?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână.

Berbec - Ai nevoie sa permiti timpului sa isi joace cartea

In aceasta saptamana trebuie sa faci un pas in spate si sa permiti timpului sa isi joace propria carte. Poate fi dureros pentru inceput, insa este necesar astfel incat sa poti incheia acest capitol si sa mergi mai departe cu viata ta.

Taur - Ai nevoie sa ierti

Uneori oamenii nu sunt asa cum iti doresti tu sa fie si asta este in regula. Trebuie sa accepti ca fiecare persoana are propria viata, asa ca invata sa cobori putin acele asteptari daca nu vrei sa fii tot timpul dezamagita. Vei vedea cat de mult se vor schimba lucrurile.

Gemeni - Ai nevoie de rabdare cu oamenii din jurul tau

In aceasta perioada iti este foarte greu sa faci compromisuri pe plan personal, insa trebuie sa incerci. Nu uita cat de importanta este relatia pe care o ai cu acesti oameni la care tii enorm; nu te indeparta de ei doar pentru ca nu sunteti de acord cu privire la anumite situatii si decizii.

Citește și:

Rac - Ai nevoie de timp liber

Esti destul de aglomerata cu tot ce se intampla pe plan profesional si ai nevoie de putin timp liber doar pentru tine. Incearca sa iti planifici altfel timpul petrecut la locul de munca si sa gasesti macar cateva clipe si pentru tine, pentru oamenii dragi din jurul tau pe care i-ai cam neglijat si pentru lucrurile care te fac fericita.

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.