Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 21-27 octombrie?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Sagetator - Ai nevoie sa iti cunosti limitele

Este posibil sa accepti cateva proiecte noi si sa iti incarci programul de munca incat sa devii agitata si speriata deoarece nu reusesti sa termini totul la timp. Trebuie sa inveti sa iti cunosti limitele si, cel mai important, sa stii cand sa spui "Nu".

Capricorn - Ai nevoie sa iti asculti inima

Ar fi bine ca deciziile pe care trebuie sa le iei in aceasta saptamana sa vina direct din inima. Chiar daca asculti sfaturile primite de la oamenii din jurul tau, de data aceasta lasa-te condusa de intuitie. Alege cu sufletul deoarece el stie cel mai bine de ce are nevoie pentru a fi cu adevarat fericit.

Varsator - Ai nevoie de rabdare din partea celor dragi

In aceasta saptamana esti usor agitata deoarece stii ca urmeaza o schimbare destul de importanta pentru tine si nu stii daca inca esti pregatita pentru ea. Ai nevoie de rabdare si intelegere din partea oamenilor dragi si poate de putin mai multa iubire deoarece este o perioada usor dificila pentru tine din punct de vedere emotional.

Citește și:

Pesti - Ai nevoie de un sfat bun

In aceasta saptamana apar la orizont cateva oportunitati de colaborare si iti doresti sa profiti de ele. Inca nu stii care este drumul pe care vrei sa mergi mai departe, insa tot ce stii este ca este momentul sa intri in necunoscut si sa faci acele schimbari de care pana acum iti era teama. Un sfat din partea unui om de incredere ti-ar fi de mare ajutor.

foto main: Dzhulbee, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.