Setari Cookie-uri

Alege frunza de toamna care te atrage cel mai mult si afla cum vor fi ultimele doua luni ale anului pentru tine

Alege imaginea care te atrage cel mai mult pentru a afla cum vor fi ultimele doua luni ale anului 2019 pentru tine si la ce trebuie sa te astepti din partea universului. 

Daca ai ales a doua imagine:

Esti o persoana cu capul pe umeri. Intotdeauna cauti sa faci ceea ce trebuie nu doar pentru tine, ci si pentru lumea in care traiesti. Stii ca actiunile sunt cele care fac intotdeauna diferenta si de multe ori nici nu mai stai la discutii si incepi sa actionezi. Crezi ca bunatatea si ajutorul pe care il oferi celor din jurul tau reprezinta chiria pe care o platesti pentru a trai pe aceasta planeta.

Cum vor fi ultimele doua luni pentru tine: Universul iti pregateste ceva magic. Este momentul sa faci un pas in spate si sa iti indrepti atentia doar asupra ta deoarece vor aparea cateva schimbari incredibile care iti vor da viata peste cap, in special pe plan sentimental (plan pe care l-ai tot neglijat in ultima perioada).

Daca ai ales a treia imagine:

Esti o persoana destul de sensibila si emotiva. Observi intotdeauna micile atentii si uiti destul de rar lucruri - chiar daca sunt unele nesemnificative sau inutile. Inima ta este fragila, insa nu arati niciodata aceasta parte a ta. Ai o intuitie puternica si de multe ori reusesti sa ii surprinzi pe cei din jurul tau cu lucrurile pe care le descoperi inaintea lor sau pe care le stii fara ca ei sa iti spuna ceva.

Citește și:

Cum vor fi ultimele doua luni pentru tine: Universul vrea sa te vada fericita. Este momentul sa iti dai toate mastile jos si sa iti arati sufletul asa cum este - sensibil, plin de cicatrici. Toate aceste rani te-au transformat in omul care esti astazi, te-au conturat, te-au invatat lectii de viata importante. Accepta-le deoarece fac parte din tine si o data ce faci asta vei vedea cum totul in jurul tau se va schimba.

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.