Setari Cookie-uri

Cele mai frecvente greșeli pe care le faci când gătești chiftele

Dacă n-ai atins încă maturitatea culinară, chifteluțele îți pot da groaznice bătăi de cap: fie nu pui suficientă sare, fie nu le prăjeșți cât trebuie, ba îți ies prea tari, ba prea uscate. Dacă vei urma însă câteva sfaturi de bază, munca nu numai că-ţi va fi cu mult ușurată, dar și chiftelele vor fi delicioase! Unde greșești?

Nu pui suficient de multă sare - Chifteluțele trebuie să fie condimentate bine. Cantitatea ideală de sare este de o linguriță la 450 g de carne.

Scoți din compoziție ierburile aromatic - Ierburile aromatice sunt cele care dau savoare chifteluţelor. Fără ele, vei obține niște burgeri simpli. Nu te limita la pătrunjel și busuioc. Combină cu încredere, și după gust, mentă, oregano și măghiran. Un praf de nucșoară va desăvârși aromă.

Pui prea multe ouă crezând că, astfel, vei obține un amestec vâscos - Ouăle nu înmoaie amestecul, ci leagă compoziția.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto main: nadianb, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.