Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 28 octombrie - 3 noiembrie?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Leu - Ai nevoie de sfaturi bune

Aceasta saptamana este una frumoasa pentru tine, in special in ceea ce priveste viata profesionala deoarece apar cateva oportunitati speciale de care ar fi bine sa profiti. Ai nevoie de sfaturi bune, asa ca vorbeste cu oamenii in care poti avea incredere si care te pot ajuta in aceasta situatie.

Fecioara - Ai nevoie de tine insati

In aceasta perioada singura persoana de care trebuie sa asculti esti chiar tu. Concentreaza-te pe ceea ce simti si pe ce iti dicteaza inima. Chiar daca sfaturile pe care le primesti de la oamenii din jurul tau par bune, alege sa iti asculti intuitia si sa iei deciziile pe care tu le consideri potrivite.

Balanta - Ai nevoie sa inveti sa te accepti

Nu mai incerca sa traiesti in functie de ce fac sau spun oamenii din jurul tau; traieste asa cum vrei fara sa iti pese de nimeni altcineva in afara de tine. Accepta-te pentru ceea ce esti, lupta pentru ceea ce iti doresti si nu te da batuta in fata obstacolelor.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie sa faci un pas in spate

Uneori este mai bine sa nu mai lupti cu morile de vant si sa faci un pas in spate Permite Universului sa isi joace cartea. Ceea ce este destinat sa fie al tau va fi indiferent de situatie. Nu uita niciodata asta. Ai incredere ca divinitatea are un plan maret pentru viitorul tau.

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.