Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 28 octombrie - 3 noiembrie?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână.

Berbec - Ai nevoie sa nu uiti de tine

Cu toate proiecte profesionale este posibil sa nu mai ai timp de tine. Astrele te sfatuiesc sa incerci sa iti planifici altfel timpul astfel incat sa poti face si acele lucruri frumoase, care iti pun zambetul pe buze si care te fac fericita. Partenerul de cuplu incearca sa se asigure ca nu muncesti pana la epuizare.

Taur - Ai nevoie de iubire

In aceasta saptamana ai nevoie de iubire din partea oamenilor din jurul tau, in special din partea partenerului de cuplu, care a fost destul de ocupat in ultima perioada cu numeroase taskuri si proiecte profesionale. Din fericire, lucrurile se vor schimba in scurt timp si tu vei primi atentia dupa care tanjesti atat de mult.

Gemeni - Ai nevoie de mai multa intelegere

Citește și:

Treci printr-o perioada mai aglomerata pe plan profesional si trebuie sa iti planifici cat mai bine timpul astfel incat sa nu iti neglijezi complet viata sentimentala. Din fericire, partenerul de cuplu te intelege si iti ofera tot timpul de care ai nevoie.

Rac - Ai nevoie de curaj

Esti pe ultima suta de metri cu un proiect sau un examen important; acum, mai mult ca niciodata, ai curajul de a le demonstra tuturor cine esti si ce poti face atunci cand iti propui ceva. Ai incredere in tine, te descurci de minune.

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.