Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine:

Mantra pentru ziua de luni:

Cel mai frumos lucru din aceasta lume este sa pui zambetul pe buze unei persoane necunoscute. Si asta aleg sa fac eu astazi; aleg sa impart zambete si sa fac oamenii fericiti.

Mantra pentru ziua de marti:

Viata este asa cum este. Astazi invat sa o accept. Invat din greselile facute si merg mai departe. Nu conteaza ce s-a intamplat, ceea ce conteaza cu adevarat este ce voi face de acum inainte.

Mantra pentru ziua de miercuri:

Fericirea nu incepe cu o relatie mai buna, o nota mai buna, un loc de munca mai bun sau cu mai multi bani. Nu! Fericirea incepe cu gandirea mea si cu ceea ce imi spun astazi.

Mantra pentru ziua de joi:

Traiesc acum si ma bucur de fiecare clipa a vietii mele. Nu ma mai concentrez pe ce s-a intamplat ieri si nici nu imi mai fac griji cu privire la ce se va intampla maine. ACUM este singurul moment care conteaza.

Mantra pentru ziua de vineri:

Uneori este mai bine sa fiu linistita si cu sufletul impacat decat sa ranesc oameni pentru a avea dreptate.

Mantra pentru ziua de sambata:

Grijile nu schimba cu nimic rezultatul. Respir profund si invat sa imi fac tot mai putine griji. Imi antrenez mintea pentru a invata lectia din fiecare situatie si pentru a profita de pe urma ei.

Mantra pentru ziua de duminica:

Invat lucruri noi cu fiecare pas pe care il fac. Invat cine sunt, ce sunt si de ce am nevoie pentru a fi fericita. Ii sunt recunoscatoare Universului pentru fiecare provocare si fiecare binecuvantare de pana acum.

foto main: Zolotarevs, Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: