Setari Cookie-uri

Alege o zână pentru a afla ce atragi în viața ta chiar ACUM

Cu atât de multe jocuri psihologice, este ușor să înțelegem ce se întâmplă în mintea noastră. Iată un test important care te va ajuta să descoperi ce urmează să se întâmple în viața ta.

Dacă ai ales prima zână....

Atunci înseamnă că natura este chemarea ta. În aceste momente preferi să fii în mijlocul naturii mai mult ca oricând. Îți este ușor să te liniștești, să îți găsești pacea, să uiți de probleme, de stres și de griji în momentele în care ești înconjurată de natură. Ești genul de persoană care se atașează și are prea multă încredere în oameni și este posibil să fii destul de ușor de rănită de aceștia.

Dacă ai ales prima zână, atragi răbdarea în viața ta. Trebuie să faci un pas în spate și să permiți Universului să își joace cartea. Doar așteaptă și bucură-te de tot ce urmează să se întâmple.

Dacă ai ales a doua zână...

Ești o persoană atentă la fiecare detaliu. Foarte des ajungi să analizezi mult prea mult lucrurile și din acest motiv poți avea probleme pe plan profesional. În relațiile cu oamenii din jurul tău, ești profund conectată la cei dragi și simți durerea și tristețea lor în timp ce ești preocupată de bunăstarea și de fericirea lor.

Citește și:

Dacă ai ales a doua zână, trebuie să înveți să petreci mai mult timp cu tine însăți. Să te reconectezi la sufletul tău. Să înveți să te descoperi și să afli ce te face fericită cu adevărat.

Dacă ai ales a treia zână...

Despre tine se spune că ești o persoană destul de energică și de serioasă. De asemenea, ești sensibilă și oferi iubire în stânga și în dreapta. Însă îți este destul de greu să îți arăți adevărata față chiar și atunci când ești în preajma oamenilor la care ții și în care poți avea încredere.

Dacă ai ales a treia zână, trebuie să știi să înveți să lași garda jos și să nu îți mai fie teamă că vei fi rănită. Să renunți la măști și să ai încredere în oamenii din jurul tău. Să iubești și să permiți să fii iubită pentru ceea ce ești.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.