Setari Cookie-uri

7 Sfaturi importante care să te ajute să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat

Învață să fii prezentă cu ceea ce contează cel mai mult pentru tine. Există puține bucurii în viață care pot egala o conversație bună, o poveste bună, o sesiune bună de ras, o îmbrățișare minunată sau un prieten adevărat.

Soluția pentru problema noastră cu privire la pierderea timpului este o practică pe termen lung. Este momentul să încercăm să fim tot mai conștienți cu privire la modul în care gestionăm momentul prezent și, cel mai important, cum pierdem timpul nostru.

Mantrele de mai jos sunt concepute pentru a te obliga să preiei controlul asupra modului în care alegi să îți petreci timpul. De fiecare dată când îți dai seama că pierzi timpul fără niciun motiv amintește-ți aceste lucruri:

1. Calitatea vieții tale pe termen lung depinde în mod direct de modul în care îți stabilești și îți respecți prioritățile astăzi.

2. Uneori trebuie să spui "NU" lucrurilor bune pentru a spune "DA" lucrurilor cu adevărat importante. Nu poți face totul. Fii atentă și alege cu înțelepciune.

Citește și:

3. "Nu am timp" este într-adevăr o altă modalitate de a spune "Nu este atât de important pentru mine".

4. Nu-ți pierde timpul și energia luptând cu locul în care te afli în acest moment. Investește-ți timpul și energia pentru a ajunge acolo unde îți doreșți să fii. Și chiar dacă ai un motiv întemeiat pentru a fi supărată, învață să renunți la el. Canalizează-ți energia în gânduri și acțiuni care în realitate îți avantajează viață.

5. Învață să fii prezentă cu ceea ce contează cel mai mult pentru tine. Există puține bucurii în viață care pot egala o conversație bună, o poveste bună, o sesiune bună de ras, o îmbrățișare minunată sau un prieten adevărat.

6. Asumarea prea multor responsabilități este una dintre cele mai mari greșeli pe care le fac oamenii când vor să trăiască o viață mai fericită și mai simplă. Ești tentată să completezi fiecare minut din momentul în care trezești până când închizi ochii seara cu sarcini sau distrageri de la lista care contează cu adevărat.

Citește și:

7. Zi de zi încearcă să stai liniștită timp de 15 minute pentru a îți aduna gândurile și a îți revizui prioritățile.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.