Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 11-17 noiembrie?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Sagetator - Ai nevoie de curaj

Este momentul sa ai incredere in tine, sa preiei din nou fraiele vietii tale si sa faci schimbarile pe care tu le consideri necesare pentru fericirea ta. Ai nevoie de tine, sa iti spui ca totul va fi bine, sa lupti pentru ceea ce iti doresti si sa nu te dai batuta pana cand nu vei ajunge acolo unde vrei sa fii.

Capricorn - Ai nevoie de un semn de la Univers

In aceasta perioada simti ca esti prinsa intr-o furtuna. Pe plan profesional lucrurile par sa se miste destul de dificil, in viata sentimentala ai intrat intr-o rutina si vrei sa faci ceva in acest sens, iar in ceea ce priveste viata personala, nu te mai regasesti si simti ca ai nevoie de un semn de la Univers ca esti acolo unde trebuie sa fii si ca totul va fi bine.

Varsator - Ai nevoie de putina indrumare

Treci printr-o perioada de schimbari si ai nevoie ca oamenii din jurul tau sa iti fie alaturi, sa te sustina si sa te indrume atunci cand simti ca nu mai poti si, cel mai important, cand esti la capatul puterilor si nu mai poti vedea luminita de la capatul tunelului.

Citește și:

Pesti - Ai nevoie sa-ti cunosti limitele

Esti tot mai concentrata asupra vietii profesionale, insa trebuie sa stii cum sa iti dozezi taskurile si munca. Invata sa iti trasezi niste limite astfel incat sa ai timp si pentru tine, pentru viata personala, pentru lucrurile care iti pun zambetul pe buze.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.