Setari Cookie-uri

12 Noiembrie: Luna Plina in Taur ne va ajuta sa ne dezlegam de trecut si sa ne implinim toate dorintele

Visuri devenite realitate, fericire si alegeri inspirate. Luna Plina din Taur de pe 12 noiembrie este ceea ce ne trebuie in aceasta perioada.

Luna Plina de pe 12 noiembrie se va situa in zodia Taur, ceea ce inseamna ca va veni la pachet cu o doza buna de energie pozitiva. Este momentul sa fim recunoscatori pentru ceea ce am obtinut pana acum si sa invatam sa apreciem lucrurile marunte din viata noastra. Semn al pamantului, Taurul permite concentrarea pe rezolvarea problemelor materiale; este o perioada foarte buna pentru a elimina blocajele energetice din jurul finantelor.

Iata care este mesajul Universului pentru tine pentru urmatoarea perioada in functie de zodia in care te-ai nascut:

Berbec - In aceasta Luna Plina concentreaza-te pe vindecarea sufletului. Este momentul sa renunti la trecut, sa mergi mai departe cu viata ta si, cel mai important, sa iti dai seama cat esti de norocoasa pentru toate lucrurile frumoase care ti se intampla in aceste luni.

Taur - Luna iti va lumina pe deplin viata profesionala; trebuie sa te concentrezi asupra viitoarelor proiecte deoarece acestea iti vor aduce beneficii incredibile si te vor ajuta sa intelegi cat de bine te descurci atunci cand ai un vis. Nu renunta pana cand nu ajungi sa ti-l implinesti.

Citește și:

Gemeni - Este momentul sa fii tu insati, sa ai incredere in tine, sa iti asculti inima, sa te lasi condusa de intuitie. Este momentul sa privesti in viitor si sa intelegi care sunt lucrurile care conteaza cu adevarat si ce iti aduce tie fericire. Este momentul sa traiesti asa cum iti doresti.

Rac - Pentru tine viata acum incepe. Esti foarte fericita deoarece ai reusit sa scapi cu brio de un hop destul de mare pe plan profesional. Beneficiile muncii tale incep sa se vada, iar tu esti in al noualea cer. Pe plan sentimental, vrei sa faci pasul cel mare in relatia cu partenerul de cuplu.

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.