Setari Cookie-uri

12 Noiembrie: Luna Plina in Taur ne va ajuta sa ne dezlegam de trecut si sa ne implinim toate dorintele

Visuri devenite realitate, fericire si alegeri inspirate. Luna Plina din Taur de pe 12 noiembrie este ceea ce ne trebuie in aceasta perioada.

Sagetator - In aceasta perioada iti indrepti atentia asupra vietii personale pe care pana acum ai tot neglijat-o din cauza programului mult prea incarcat. Iti dai seama cat de important este sa arati iubire oamenilor dragi si sa fii inconjurata de caldura si dragoste.

Capricorn - Petrece-ti timpul concentrandu-te asupra vietii personale. Este o perioada foarte buna pentru a incerca sa iti pui in ordine gandurile si ideile, pentru a lua decizii importante cu privire la care este drumul pe care trebuie sa mergi mai departe. Nu uita, ai incredere in tine, tu stii cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericita.

Varsator - Trebuie sa gasesti un echilibru intre munca si viata personala astfel incat sa nu fii tot timpul cu moralul la pamant. Tot stresul acumulat la birou in momentul de fata iti poate afecta modul in care interactionezi cu oamenii dragi si chiar poate distruge relatii importante.

Citește și:

Pesti - Tine minte ca lucrurile nu se schimba peste noapte, asa ca asigura-te ca intelegi ca ai nevoie de timp pentru a vedea acele schimbari pe care ti le doresti atat de mult pe plan profesional. Intre timp, ai incredere in tine si nu te da batuta; mergi mai departe cu planurile si ideile tale.

foto main: muratart, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.