Setari Cookie-uri

De ce nu ai găsit încă dragostea? Poate pentru că ți-ai dat seama că nu ai nevoie de nimeni pentru a fi fericită

Recunoaște, ți-ai dat seama că ești întreagă. Că nu ai nevoie de un bărbat care să te completeze pentru că tu eșți deja completă. Că nu ai nevoie de nimeni pentru a fi cu adevărat fericită.

+ alte trei motive importante.

Nu te mai grăbești. Nu mai accepți relații doar de dragul de a fi într-o relație. Ai răbdare și deja știi faci alegerile potrivite. Ești sigură pe tine și demonstrezi clipă de clipă te poți descurca de minune și singură. Nu îți este teamă de singurătate, te bucuri de această călătorie pe care o ai de una singură până în momentul în care vei găsi persoana potrivită. Profiți de tot acest timp pentru a te descoperi, pentru a cunoaște ce te face fericită, pentru a îți bucura sufletul, pentru a îți pune în ordine restul lucrurilor.

Celelalte 3 motive pentru care încă nu ai găsit dragostea:

1. Ai standarde foarte înalte (fix cum ar trebui ai)

Cu siguranță de foarte multe ori ți s-a spus ți mult prea pretențioasă. Adevărul este știi ce vrei de la un bărbat și nu te mai mulțumești deloc cu mai puțin. Ai standarde înalte pe care le respecți de fiecare dată când întâlnești pe cineva. Ai trecut prin multe, ți-ai învățat lecția și nu vrei mai suferi.

2. Viața ta nu se învârte în jurul găsirii partenerului de cuplu

Cu siguranță vrei ca la un moment dat în viață întâlnești pe cineva, dar între timp vrei te bucuri și de această călătorie prin viață. Ești foarte bine așa cum ești acum și nu te grăbești nicăieri. Ai hotărât nu mai faci compromisuri în relații și nu te mulțumești cu mai puțin decât meriți.

3. Mulți bărbați te consideră intimidantă

Da, trebuie spunem și asta. Mulți bărbați te văd intimidantă. În loc faci compromisuri la întâlniri, alegi îți îmbrățișezi personalitatea, dai jos măștile pe care le-ai purtat atât de mult timp și te bucuri de cine ești cu adevărat. Bărbatul potrivit te va iubi pentru ceea ce ești... fix așa cum ești.

Citește și:

foto main: Nina Buday Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.