Setari Cookie-uri

Rezolutia sufletului tau pentru 2020 in functie de zodia in care te-ai nascut

Daca inca nu esti sigura de ce iti doresti de la urmatorul an sau te-ai saturat sa faci rezolutii de care nici nu tii cont peste cateva zile, iti venim noi in ajutor - avem cateva o rezolutie simpla, dar puternica pentru fiecare zodie:

Balanta

In acest an aleg sa iert din toata inima. Sa iert toti oamenii care mi-au gresit pana acum si sa imi eliberez sufletul de durerea pe care o simte. Sa ma eliberez pe mine si sa invat sa merg mai departe cu viata mea.

Scorpion

Nu mai las pe nimeni sa ia deciziile in locul meu. Nu mai las pe nimeni sa imi spuna ce sa fac. Imi asum responsabilitatea pentru viata mea. Sunt libera. Viitorul meu va fi construit doar de catre mine.

Sagetator

O sa incetez sa ma concentrez pe cat de stresat sunt si o sa-mi amintesc cat de binecuvantat sunt. A ma plange nu imi va schimba realitatea, dar o atitudine pozitiva da.

Capricorn

Invat sa lupt pentru visurile mele. Invat sa traiesc asa cum imi doresc fara sa imi fie teama ca cineva ma va judeca. Invat ca fericirea mea este prioritara. Invat ca sufletul meu are nevoie de iubire si de atentie. In acest an aleg sa ma pun pe primul loc.

Citește și:

Varsator

In acest an merg mai departe. Nu ma las prinsa intre ce ar fi putut sa fie sau ce ar fi trebuit sa fie. Privesc in schimb catre puterea si posibilitatea a ceea ce este chiar acum.

Pesti

In loc sa ma enervez, o sa invat lectia. In loc de invidie, o sa simt admiratie. In loc de ingrijorare, o sa actionez pozitiv. In loc de indoiala, o sa am credinta.

foto main: Irina Alexandrovna Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.