Setari Cookie-uri

Rezolutia ta pentru anul 2020 in functie de zodia in care te-ai nascut

Fa din 2020 cel mai frumos an de pana acum. Iata care este rezolutia de care ai nevoie pentru noul an in functie de zodia in care te-ai nascut.

Sagetator - In 2020 invata sa fii mai organizata

Intotdeauna te plangi ca nu ai suficient timp sa faci tot ce ai planificat, ca nu iti mai gasesti locul in casa si ca nu esti acolo unde trebuie sa fii. Invata sa fii mai organizata nu doar cu lucrurile din locuinta ta, ci si cu taskurile pe care le ai de rezolvat, cu planurile de care trebuie sa te ocupi astfel incat sa poti reveni pe drumul potrivit in viata.

Capricorn - Lupta cu toata puterea pentru ceea ce vrei

Una dintre cele mai importante rezolutii ale anului 2020 pentru tine este sa nu permiti nimanui sa stea in calea fericirii tale. Tu esti arhitectul actiunilor tale, in mainile tale se afla stiloul pentru a scrie un nou capitol.

Varsator - Redescopera-te

In acest an este momentul sa te redescoperi. Sa iti faci timp pentru tine, sa petreci clipe singura, sa intelegi cine esti cu adevarat si de ce ai nevoie de la viata pentru a fi fericita. Nu te teme de singuratate, acesta este cel mai frumos oferit de Univers.

Citește și:

Pesti - Ai grija de inima ta

Incearca sa ai mai multa grija de tine in anul 2020. Invata sa nu mai pui atat de mult la suflet, sa nu te mai certi pentru tot ce ai facut, sa inveti din greseli si sa mergi mai departe. Indrazneste sa te pui pe primul loc, meriti sa fii fericita.

foto main: SidlikS Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.