Setari Cookie-uri

Rezolutia ta pentru anul 2020 in functie de zodia in care te-ai nascut

Fa din 2020 cel mai frumos an de pana acum. Iata care este rezolutia de care ai nevoie pentru noul an in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec - Petrece mai mult timp cu oamenii pe care ii iubesti

Gandeste-te cum ar fi viata fara oamenii care iti sunt alaturi, care te sprijina, care iti sunt alaturi la bine si la rau? Fara cei care iti zambesc, care se bucura pentru tine si care iti ofera o raza de speranta in cele mai intunecate momente ale vietii tale. Petrece mai mult timp cu ei in urmatorul an si demonstreaza-le clipa de clipa cat de importanti sunt pentru tine.

Taur - Invata sa faci ceva nou in 2020

Fie ca mergi la cursuri pentru a invata o noua limba straina, ca faci un curs de gatit sau mergi la dansuri sociale, orice rezolutie care implica dezvoltarea ta intelectuala, spirituala, mentala sau fizica este binevenita si ar trebui pusa in practica.

Gemeni - In 2020 ai mai multa incredere in tine

Nu uita ca tu esti cea mai importanta persoana din viata ta. Nu uita sa ai grija de sufletul tau. Nu uita sa ii oferi atentia de care are nevoie sufletul tau. Este momentul sa ai incredere in tine, sa te pui pe primul loc si sa iei deciziile pe care tu le consideri potrivite pentru viitorul tau.

Citește și:

Rac - Elimina toti oamenii toxici din viata ta

Oamenii pe care i-ai intalnit in calea ta in ultima perioada nu sunt chiar cei mai potriviti pentru tine. 2020 este anul in care trebuie sa iti promiti ca nu vei mai lasa pe nimeni sa te influenteze in mod gresit, sa ia decizii in locul tau sau, si mai rau, sa te puna la pamant. Este momentul sa te indepartezi de orice urma de negativitate si sa iti traiesti viata asa cum iti doresti.

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.