Setari Cookie-uri

Mesajul trimis de Univers pentru luna decembrie pentru fiecare zodie in parte

Esti curioasa sa descoperi ce mesaj are Universul pentru tine pentru luna decembrie?

Balanta - Inceteaza sa te concentrezi pe cat de stresata si de obosita esti si aminteste-ti cat de binecuvantata esti. Gaseste motivele pentru care sa fii recunoscatoare vietii. Daca te plangi nu vei schimba cu nimic realitatea.

Scorpion - Nimeni nu mai este ca tine si asta este puterea ta. Esti unica asa cum esti. Invata sa iti apreciezi mai mult calitatile si defectele si sa te accepti pentru ceea ce esti pentru ca doar asa vei fi fericita cu adevarat.

Sagetator - Este momentul sa ii ierti pe cei care te-au ranit in trecut si sa te detasezi de ei in pace. Este momentul sa te hranesti cu iubire si sa mergi mai departe cu viata ta. Este momentul sa cauti linistea de care ai atat de multa nevoie.

Capricorn - Ai incredere in tine deoarece poti realiza lucruri marete ina ceasta perioada. Abilitatea de a cuceri limitarile tale este nelimitata. Posibilitatile de a izbandi sunt nelimitate.

Citește și:

Varsator - Nu trebuie sa fii fericita tot timpul. Accepta si momentele de tristete deoarece doar asa vei intelege cum arata fericirea adevarata cand o vei intalni. Nu fugi de durere pentru ca ea te ajuta sa cresti cu adevarat.

Pesti - Nu te lasa prinsa intre ce ar fi putut sa fie sau ce ar fi trebuit sa fie. Priveste, in schimb, catre puterea si posibilitatea a ceea ce este chiar acum.

foto main: Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.