Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 9-15 decembrie?

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru aceasta saptamana si de ce are nevoie sufletul tau in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut.

Sagetator - Ai nevoie sa iti asculti intuitia

Este posibil sa fii nevoita sa faci cateva schimbari neasteptate in urmatoarea perioada. Inca nu stii ce iti doresti de la viata sau care este drumul pe care trebuie sa mergi. Desi esti agitata, incearca sa ai putina rabdare, sa iti pui in ordine gandurile, sa iti asculti intuitia si, cel mai important, sa nu grabesti lucrurile.

Capricorn - Ai nevoie sa fii inteleasa

Aceasta saptamana este una destul de agitata pentru tine; simti ca lumea din jurul tau nu te intelege si ca lupti cu morile de vant, fiind tu singura impotriva tuturor. Incearca sa nu mai pui atat de multa presiune pe tine insati si sa nu mai ai asteptari atat de mari de la oamenii din jurul tau.

Varsator - Ai nevoie sa te iubesti

Trebuie sa inveti sa sa ai mai multa grija de inima ta. In aceasta saptamana incearca sa lucrezi la relatia pe care o ai cu tine insati, sa te accepti pentru ceea ce esti, sa te iubesti si sa te apreciezi mai mult. Invata sa petreci mai mult timp cu tine si sa te redescoperi.

Citește și:

Pesti - Ai nevoie de o mana de ajutor

Treci printr-o perioada de tranzitie in aceasta saptamana in ceea ce priveste viata profesionala si ai nevoie de o mana de ajutor din partea oamenilor dragi si a colegilor de echipa astfel incat lucrurile sa iasa asa cum iti doresti. Ai rabdare, lucrurile se vor aranja asa cum trebuie.

foto main: Irina Alexandrovna Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.