Setari Cookie-uri

15 Provocari zilnice pentru a iti imbunatati starea de spirit (si a atrage fericirea in viata ta)

Concentreaza-te mai putin pe gestionarea problemelor pe care le ai si mai mult pe gestionarea mentalitatii tale. 

Iata cateva provocari zilnice pentru a iti imbunatati starea de spirit si a atrage fericirea in viata ta:

1. Cand incepe o noua zi, provoaca-te sa zambesti sincer si sa fii recunoscatoare pentru fiecare lucru marunt si pozitiv care ti se intampla.

2. Cand nu reusesti sa obtii ceea ce iti doresti, provoaca-te sa intelegi ca exista o multime de oameni pe aceasta lume care nu vor avea niciodata ceea ce ai tu acum.

3. Cand iti dai seama ca te uiti ca iarba din curtea vecinului este mai verde, provoaca-te sa uzi mai des iarba pe care stai tu.

4. Cand nu poti controla absolut deloc ceea ce ti se intampla, provoaca-te sa controlezi modul in care raspunzi la ceea ce ti se intampla. In raspunsul tau este puterea ta.

5. Cand problemele se aduna si simti ca nu mai poti face fata, provoaca-te sa te confrunti cu aceste probleme in mod pozitiv si sa iti spui ca pana la urma totul va fi bine.

Citește și:

6. Cand esti prins intre doua alegeri bune, provoaca-te sa mergi cu cea care te sperie cel mai mult pentru ca aceasta este cea care te va ajuta sa cresti.

7. Cand faci ceva - orice - provoaca-te sa o faci cu entuziasm si pasiune.

8. Cand altii spun ca ideile tale sunt nebune, provoaca-te sa faci ceea ce ti se pare tie corect, sa nu te intereseze ce spun cei din jurul tau.

9. Cand sunt prea multe scuze pentru motivul pentru care nu poti face un lucru, provoaca-te sa te concentrezi pe toate motivele pentru care trebuie sa faci acel lucru.

10. Cand faci greseli, provoaca-te sa inveti din ele, sa le accepti si sa mergi mai departe spunandu-ti ca nu poti controla tot ce se intampla in viata ta.

11. Cand simti ca te inconjoara o drama inutila si multa negativitate, provoaca-te sa privesti in alta parte si sa cauti pozitivul.

12. Cand totul pare grabit, provoaca-te sa faci un pas in spate astfel incat sa poti vedea lucrurile clare din nou.

Citește și:

13. Cand intalnesti o persoana pierduta, provoaca-te sa o ajuti sa isi gaseasca drumul.

14. Cand un prieten cade jos, provoaca-te sa fii prima care ii intinde o mana pentru a il ajuta sa se ridice de la pamant.

15. Cand s-a incheiat ziua, provoaca-te sa apreciezi ca ai facut tot posibilul pentru a o trai minunat.

foto main: Izabela Magier, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.