Setari Cookie-uri

ACȚIUNE și REGĂSIRE, cuvintele cheie pentru săptămâna 3-9 FEBRUARIE 2020

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 3 - 9 FEBRUARIE 2020 este ACȚIUNE.

Orice gând devine mai puternic atunci când îl lași să te ghideze și treci la acțiune.

Diferența dintre cei care reușesc și care nu, dintre cei care își trăiesc visul cu ochii și cei care trăiesc într-o nemulțumire coninuă legată de viața lor este dată de acțiune. Degeaba ai idei, planuri și vise dacă acestea rămând doar în capul tău sau, în cazul mai bun pe o hârtie mototolită. Este nevoie să ieși din cochilie și să acționezi atunci când vrei ca viața ta săs se transforme în mod semnificativ. Așa funcțioează lucrurile. Profită de începutul de săptămână pentru a fi sinceră cu tine și a vedea unde anume în viața ta ai rămas în urmă cu acțiunea. Chiar dacă îți faci un plan măreț, începe cu primul pas chiar astăzi.

Citește și:

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 3 - 9 FEBRUARIE 2020 este REGĂSIRE

Răspunsul pe care îl cauți se află în tine.

De multe ori, căutăm răspunsuri în afara noastră. Intrebăm în dreapta și în stânga, citim cărți și articole. Cel mai bun răspuns este însă în noi. Dacă vei privi în urmă, vei observa că ai obținut cele mai bune rezultate atunci când ai dat curs sfatului sau răspunsului venit din interior. Acea inspirație venită de miri unde care ți-a sunat atât de bine încât nu i te-ai împotrivit și ia-i da curs cu toată ființa ta, fără nici un strop de teamă.

Să găsești răspunsul în interior înseamnă să te regăsești și să te redescoperi pe tine, cea dincolo de învelișul uman. Înseamnă să își redescoperi puterea și înțelepciunea interioară, bucuria și pofta de viață și de joacă, miracolul imaginaținației și al creativității. Folosește cea de-a doua parte a săptămânii pentru a te reconecta cu tine și, astfel, a-ți recâștiga libertatea mult dorită.

Citește și:

foto main: Tithi Luadthong Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.