Setari Cookie-uri

Cum iti gestionezi fricile in functie de zodie

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun cum iti gestionezi fricile.

Leu - Alegi sa fii curajoasa si sa actionezi nestingherit

Ai o energie similara cu Berbecul in aceasta situatie. Nu iti este teama sa te concentrezi asupra temerilor tale. Alegi sa fii curajoasa si sa actionezi cu incredere pentru ca stii ca trebuie sa gasesti o rezolvare cat mai repede cu putinta.

Fecioara - Incerci sa creezi un plan

In mintea ta totul are o solutie - chiar si cele mai dificile temeri ale tale. Desi sunt lucruri care iti ies de sub control, faci tot posibilul sa diseci situatia si sa iti dai seama care este cea mai buna solutie astfel incat sa o pui in aplicare cat mai repede cu putinta.

Balanta - Incerci sa restabilesti echilibrul in viata ta

Nu vrei sa simti ceea ce simti si sa traiesti ceea ce este in fata ta, motivul pentru care faci tot posibilul sa te bazezi pe lucrurile frumoase din viata astfel incat sa restabilesti cat de cat echilibrul in momentul prezent - atata timp cat poti face asta te vei simti in siguranta.

Citește și:

Scorpion - Te izolezi de lume

Voi incepe prin a spune ca foarte putine lucruri te sperie cu adevarat, dar fiecare om are momentele sale. Ori de cate ori iti este frica de ceva, incerci sa te izolezi de restul lumii. Vrei sa te ocupi singura de aceasta situatie.

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.