Setari Cookie-uri

Cum iti gestionezi fricile in functie de zodie

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun cum iti gestionezi fricile.

Sagetator - Pretinzi ca nimic nu este gresit

Si tu ai temeri... ca orice persoana, de altfel, insa alegi sa le privesti direct in ochi si sa le minimizezi greutatea sau importanta spunandu-ti ca nimic nu este gresit si ca in scurt timp vei reusi sa depasesti aceasta situatie.

Capricorn - Incerci sa te concentrezi pe ceva productiv

Nu iti place sa te confrunti cu fricile si temerile tale, preferi sa iti indrepti energia asupra unor lucruri productive. Esti de parere ca daca iti setezi obiectivele potrivite pentru a realiza ceva (si pentru a iesi din situatia in care te afli), cu munca si rabdare vei reusi.

Varsator - Cauti solutii neconventionale

De obicei iti este mai frica sa nu fii considerata o persoana normala, motiv pentru care incerci sa cauti solutii neconventionale pentru a rezolva situatia in care te afli si a scapa de temerile care au pus stapanire pe tine. Astfel, reusesti de fiecare data sa ii impresionezi pe cei din jurul tau.

Citește și:

Pesti - Iti infrunti temerile ajutandu-i pe toti ceilalti sa scape de problemele lor

Ai propriile tale temeri pe care trebuie sa te concentrezi, insa preferi ca in schimb sa iti indrepti atentia asupra lucrurilor cu care se confrunta cei dragi. Preferi sa fii umarul pe care plang apropiatii pentru ca simti ca daca iti poti concentra eforturile pentru a ii ajuta pe ceilalti, temerile vor parea un pic mai mici pentru tine.

foto main: Lukasz Rajchert Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.