Setari Cookie-uri

Obiceiul care face cafeaua foarte periculoasa

Cafeaua sau ceaiul sunt bauturi pe care multa lume le consuma zilnic, insa putini stiu ca acest obicei ar putea duce la dezvoltarea de boli serioase dintr-un motiv banal si stupid.

Cafeaua, ceaiul sau mancarurile care sunt servite la peste 60 de grade cresc riscul de cancer cu 90%, au aratat studiile.

Potrivit experţilor, consumul zilnic a 700 mililitri de ceai sau cafea la o temperatură de 60°Celsius sau mai ridicată a fost „asociat în mod constant“ cu o creştere în proporţie de 90% a riscului de a dezvolta boala, în comparaţie cu persoanele care au consumat băuturi la temperaturi mai scăzute, potrivit unei cercetări apărute în International Journal of Cancer.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto main: Ivan Kurmyshov Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.