Setari Cookie-uri

Trei lucruri pe care să nu le faci dimineața

Felul în care îți începi ziua influențează întregul parcurs al acesteia. Nu este niciodată imposibil să schimbăm lucrurile dar de ce să ne complicăm viața în loc să ne-o facem mai ușoară? Iată trei lucruri pe care să nu le faci dimineața.

1. Nu te uita la telefonul mobil

A devenit o obișnuință pentru multă lume să își înceapă ziua cu telefonul mobil în mână. Nici nu sună bine alarma, nici nu s-au dezmeticit din somn că își verifică mailurile, conturile de social media sau știrile.

Dimineața, atunci când te trezești, ai nevoie de câte minute pentru a te reobișnui cu corpul tău, de ți-l simți, de a fi prezentă și de a te reconecta cu ființa interioară. Primele minute de după trezire sunt esențiale pentru a-ți trăi restul zilei ca o ființă creatoare conștientă sau, din contra, pe pilot automat. A-ți începe ziua cu un automatism, acela de a-ți verifica telefonul, te pune automat pe pilot automat.

2. Nu te neglija pe tine

Preocupate de carieră sau de grijile cotidiene, uităm de noi iar asta este valabil și dimineața. Indiferent de cât de multe vrei să realizezi, ai un corp, un minte și un suflet iar acestea trebuie să funcționeze la nivel optim dacă vrei să obții rezultatele scontate.

Citește și:

Nu uita că toate acestea aspect alcătuiesc ființa ta și nu te raporta la tine ca la o mașinărie activate de gânduri, care se năpustește pe ușă afară la cinci minute după ce s-a trezit, fără să își fi stabilit o intenție pentru ziua respectivă, fără a se conecta cu sine. Dă-ți timp să îți pui sângele în mișcare, să faci duș, să te hrănești, chiar și cu un smoothie și să te aranjezi, astfel încât atunci când ieși pe ușă să fii centrată și mulțumită de tine, de la felul în care te simți în interior la felul în care arăți.

3. Nu te grăbi

Știai că timpul poate fi modelat? Atunci când ești în Timpul Divin, conectată cu ființa ta interioară, vei ajunge întotdeauna la timp oricât de nebunesc ar părea. Așadar, fă în așa fel încât să nu te grăbești.

Citește și:

Gândește-te la un ritual matinal pe care să îl respecți cu sfințenie și, dacă este nevoie, trezește-te mai devreme pentru a avea timp să îți începi ziua în tihnă.

foto main: Monkey Business Images, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.