Setari Cookie-uri

14 Februarie 2020: Energii intense in Ziua Iubirii. Trebuie sa fim pregatiti pentru un intens flux energetic

Cu o Luna Plina deja aparuta si apropierea lui Mercur retrograd, este foarte important sa ne pregatim pentru o furtuna cosmica ce vine la pachet cu un flux energetic destul de puternic.

Leu - Pune-te pe primul loc

Astazi este momentul sa ai o discutie sincera cu tine insati si sa iti raspunzi la cateva intrebari serioase: iti place unde esti acum cu viata ta? Te simti fericita? Ce ai schimba daca ai putea la viitor? Deschide-ti inima si spune-ti tot ce trebuie astfel incat sa iti dai seama cine esti si ce iti doresti cu adevarat de la viata.

Fecioara - Apar necazuri sentimentale

Este posibil sa nu te intelegi foarte bine cu partenerul de cuplu astazi; nu il presa cu privire la deciziile pe care vrea sau trebuie sa le ia. Ai rabdare si ofera-i spatiul necesar; in caz contrar, vor aparea necazuri dificile.

Balanta - Incearca sa iti pastrezi calmul

Astrele te sfatuiesc sa nu lasi ca emotiile sa iasa de sub control, insa nici sa te inchizi complet in tine. Ceea ce simti acum ar putea distruge relatia pe care o ai cu partenerul de cuplu. Incearca sa porti o discutie serioasa cu acesta astfel incat sa va rezolvati problemele.

Citește și:

Scorpion - Apar tensiuni emotionale

Aceasta perioada a adus o anumita tensiune asupra sufletului tau; iti este greu sa privesti partea frumoasa a lucrurilor, sa ramai optimista si sa iti mai dai seama de ce ai nevoie cu adevarat pentru a fi fericita. Incearca sa ai rabdare, este doar o perioada mai dificila.

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.