Setari Cookie-uri

14 Februarie 2020: Energii intense in Ziua Iubirii. Trebuie sa fim pregatiti pentru un intens flux energetic

Cu o Luna Plina deja aparuta si apropierea lui Mercur retrograd, este foarte important sa ne pregatim pentru o furtuna cosmica ce vine la pachet cu un flux energetic destul de puternic.

Sagetator - Esti destul de linistita

Prima parte a zilei este petrecuta in compania propriei persoane; este un moment bun pentru a iti pune in ordine gandurile si sentimentele si a lua o decizie importanta pentru viitor. Seara te gaseste alaturi de oameni dragi sufletului tau.

Capricorn - Porti o lupta cu tine insati

Este posibil ca in aceasta perioada sa duci o lupta interioara cu tine insati despre care nu stie nimeni. Te confrunti cu multa presiune si tratezi lucrurile cu o emotie puternica. Incearca sa vorbesti cu cineva despre ceea ce simti, iti va fi mult mai usor pentru ca iti vei da seama ca nu esti singura.

Varsator - Nu vrei sa mai accepti compromisuri

Nu esti acolo unde ti-ai dori sa fii pe plan sentimental si simti ca cu cat accepti mai multe compromisuri cu atat te indepartezi de visurile tale. Este momentul sa ai o discutie serioasa cu partenerul de cuplu si sa iei o decizie finala cat mai repede cu putinta.

Citește și:

Pesti - Ai foarte mult curaj

Aceasta este ziua schimbarilor pentru tine; cu mult curaj si foarte increzatoare in fortele proprii, alegi sa iesi din zona de confort si sa faci acele schimbari la care pana acum doar visai. Stii ca totul va fi bine pentru ca in sfarsit simti ca esti pe drumul pe care trebuie sa fii.

foto main: Detelina Petkova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.