Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 17-23 februarie?

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru aceasta saptamana si de ce are nevoie sufletul tau in functie de zodia in care te-ai nascut.

Simti ca in ultima perioada ai facut destul de multe compromisuri cu viata ta din cauza programului mult prea incarcat de la locul de munca; acum este timpul sa iti indrepti atentia si asupra relatiei de cuplu. Ai nevoie de mai multa iubire.

Sagetator - Ai nevoie de curaj

Lucrurile nu se intampla daca tu ramai in zona de confort si nu risti. Ai curajul de a indrazni, incepe proiecte noi, indrazneste sa cauti colaborari. In aceasta saptamana astrele sunt de partea ta si te ajuta sa obtii ceea ce iti doresti.

Capricorn - Ai nevoie sa iti pui sentimentele pe primu loc

Trebuie sa inveti sa ai mai multa grija de tine, sa iti asculti inima, sa intelegi de ce ai nevoie pentru a fi fericita si sa faci acele lucruri. Profita de aceasta saptamana destul de linistita si incearca sa faci alegerile pe care tu le consideri potrivite pentru tine.

Varsator - Ai nevoie sa traiesti in prezent

Citește și:

Nu te mai concentra asupra lucrurilor care s-au intamplat. Daca nu mai poti schimba sau rezolva nimic, lasa trecutul sa ramana acolo unde ii este locul si invata sa iti indrepti atentia asupra momentului prezent, pentru ca acum si aici se intampla viata ta.

Pesti - Ai nevoie de sustinere din partea persoanei iubite

Treci printr-o schimbare importanta la locul de munca si ai nevoie ca oamenii dragi sa te sustina si sa iti fie alaturi. Partenerul de cuplu este de partea ta si iti ofera tot sprijinul sau. Va fi bine, iar beneficiile vor fi pe masura muncii depuse.

foto main: maxtimofeev, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.