Setari Cookie-uri

Cele 7 tipuri de durere conectate la emoțiile noastre (explicate de medicina tradițională chineză)

Uneori durerea fizică este direct legată de starea noastră emoțională.

De multe ori ajungem să neglijăm conexiunea dintre emoții, minte și corp.

Începe să acorzi mai multă atenție semnelor pe care corpul tău le transmite și învață legăturile dintre corpul fizic și sufletul tău astfel încât să înțelegi, să descoperi și să tratezi cu ușurință problemele tale.

Iată 7 tipuri de durere conectate la stările tale emoționale:

1. Durerea de cap

Durerea de cap poate fi cauzată de stresul zilei. Fă-ți timp pentru a te relaxa și a scăpa de stres în fiecare zi. Chiar și 5 minute de meditație au beneficii incredibile pentru tine.

2. Durerea de gât

Dacă simți dureri în gât, s-ar putea să îți fie greu să ierți pe cineva sau chiar pe tine însăți. Este momentul să nu mai trăiești în trecut și să ierți oamenii care ți-au greșit.

Citește și:

3. Durere de umeri

Durerea din partea superioară a spatelui poate indica faptul că porți o povară emoțională grea. Concentrează-te pe rezolvarea problemelor, nu pe durerea pe care o simți.

4. Durere lombară

Durerea lombară poate însemna că ești prea îngrijorată cu privire la starea financiară. Poate fi un moment bun pentru a încerca să faci câteva schimbări astfel încât să îți îmbunătățești veniturile.

5. Durerea de cot

Durerea de cot este o dovadă a rezistenței tale la schimbările din viața ta. Dacă ai brațele rigide, încearcă să fii atentă la stilul de viață pe care îl ai. Ai o viață rigidă? Dacă da, fă compromisuri și agită puțin lucrurile.

6. Durerea de șold

Durerea de șold înseamnă că îți este prea frică să înaintezi în viață, să te miști. Nu îți plac schimbările și îți este teamă de momentele în care te afli la o răscruce de drumuri.

Citește și:

7. Durerea la genunchi

Durerea la genunchi poate fi un semn că ego-ul tău își cam face de cap și că te gândești cam prea mult la tine. Amintește-ți că fiecare persoană din această lume este importantă și are un rol special pe acest pământ.

foto main: Guryanov Andrey Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.