Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 24 februarie - 1 martie?

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ultima saptamana a lunii februarie si de ce are nevoie sufletul tau in functie de zodia in care te-ai nascut.

Leu - Ai nevoie sa fii sincera

In aceasta perioada simti nevoia sa spui ce ai pe suflet, asa ca incerci sa fii mai sincera cu oamenii din jurul tau si sa nu mai ascunzi ce te deranjeaza. Aceste discutii serioase va ajuta sa legati relatii si mai serioase si mai frumoase; toti vor aprecia curajul tau si iti vor urma exemplul.

Fecioara - Ai nevoie sa te pui pe primul loc

Lucrurile nu se intampla deloc asa cum iti doresti si esti putin frustrata; este momentul sa alegi sa nu te mai intereseze ce spun ceilalti, sa te pui pe primul loc si sa iti asculti intuitia. Este momentul sa crezi in tine.

Balanta - Ai nevoie de sfaturi bune

Aceasta saptamana este pentru schimbari pentru tine; pentru a reusi ce iti propui, alegi sa te inconjori de oameni dragi care sa iti fie alaturi, sa te sustina si sa iti dea acele sfaturi care sa te ajute in momentele mai putin frumoase. Este o perioada mai dificila, insa totul va fi bine.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie sa traiesti in prezent

Nu mai tine cu dintii de trecut, tot ce s-a intamplat nu mai poate fi schimbat. Ramai cu amintirile frumoase, la care sa te intorci din cand in cand, inchide capitolul si incepe o noua pagina a vietii tale. Meriti sa fii fericita.

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.