Setari Cookie-uri

Ce zodie nu ar trebui sa iubesti niciodata in functie de semnul in care te-ai nascut

Afla care este zodia cu care nu te-ai intelege niciodata intr-o relatie de iubire. Sansele de a fi fericiti impreuna sunt minime.

Berbec - Evita persoana nascuta in zodia Leu

Amandoi aveti personalitati incredibil de puternice si dominante, va place sa conduceti si sa aveti ultimul cuvant de spus. Daca esti pregatita pentru cel de-al treilea razboi mondial, s-ar putea sa fii pregatita pentru relatia tumultuoasa dintre tine si un Leu.

Taur - Evita persoana nascuta in zodia Leu

Fiind extrem de loial, ii vei arata afectiune Leului inca de la primele intalniri, iar aceasta ii va alimenta maxim ego-ul. Lucrurile pot functiona bine pentru o perioada scurta de timp, mai exact pana cand Leu va incepe sa simta influentele posesive si incapatanate ale Taurului, gandindu-se ca este sufocat si nu are libertatea de care are nevoie.

Gemeni - Evita persoana nascuta in zodia Scorpion

Esti sufletul tanar si vesel al fiecarui grup; iti place sa fii inconjurata de oameni. Chiar daca ai putea incerca sa joci dupa regulile stricte impuse de Scorpion, in cele din urma te vei simti sufocata si vei incerca sa te eliberezi si, in acelasi timp, sa iti ascunzi actiunile astfel incat sa nu il superi.

Citește și:

Rac - Evita persoana nascuta in zodia Berbec

Natura incredibil de sensibila a ta este alimentata de o comunicare deschisa, de dorinta de a impartasi cum te simti clipa de clipa. Acesta este opusul modului in care Berbecul traieste, el alegand sa pastreze emotiile doar pentru el si sa isi arate doar masca de persoana independenta si puternica.

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.