Setari Cookie-uri

Ce zodie nu ar trebui sa iubesti niciodata in functie de semnul in care te-ai nascut

Afla care este zodia cu care nu te-ai intelege niciodata intr-o relatie de iubire. Sansele de a fi fericiti impreuna sunt minime.

Leu - Evita persoana nascuta in zodia Varsator

Poate ca aceasta asociere pare sa functioneze foarte bine la inceput, Varsatorul va simti ca se afla in umbra partenerului. Nu este vorba de faptul ca isi va dori recunoastere publica pentru toate eforturile depuse in relatie, ci doar o mica recunoastere din partea persoanei de langa el.

Fecioara - Evita persoana nascuta in zodia Capricorn

Fecioara si Capricornul isi traiesc viata pe baza ratiunii si logicii si foarte rar isi lasa inimile sa conduca. Acest lucru va favoriza o intelegere profunda intre voi, care poate fi confortabila la inceput, insa absenta emotiei va insemna ca relatia voastra este lipsita de romantism si pasiune - amandoi aveti nevoie de cineva care sa va invete sa fiti mai sensibili si sa impartasiti adevarata latura emotionala a iubirii.

Balanta - Evita persoana nsacuta in zodia Rac

Citește și:

Tu operezi intr-o lume ordonata si echilibrata, petrecandu-ti o mare parte din timp creand acest mediu ideal. Racul, pe de alta parte, este fix opusul tau - este emotional, exagerat, imprevizibil. Pe masura ce Racul se va deschide in fata ta, vorbind deschis despre emotiile, problemele si starile pe care le are, tu vei incerca din rasputeri sa corectezi situatia, facandu-l sa se simta vinovat ca nu traieste asa cum ar trebui.

Scorpion - Evita persoana nascuta in zodia Pesti

Intens si pasional, Scorpionul poate fi atras de bucuria si veselia unei persoane in Pesti insa, in timp diferentele fundamentale dintre cei doi vor face imposibil conexiunea la un nivel mai profund. Persoana din Pesti va simti ca Scorpionul il seaca de energia pozitiva si va incerca sa se elibereze de relatia in care se afla.

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.