Setari Cookie-uri

Ce zodie nu ar trebui sa iubesti niciodata in functie de semnul in care te-ai nascut

Afla care este zodia cu care nu te-ai intelege niciodata intr-o relatie de iubire. Sansele de a fi fericiti impreuna sunt minime.

Sagetator - Evita persoana nascuta in zodia Fecioara

La inceput, aceasta relatie va fi o provocare distractiva pentru tine, ajutand Fecioara sa isi abandoneze caile super analitice si sa se relaxeze putin, Cu timpul, insa, nevoia de a indrepta in mod constant procesul de gandire si de viata al partenerului va deveni o activitate destul de frustranta. Nu va fi o despartire majora, relatia racindu-se treptat.

Capricorn - Evita persoana nascuta in zodia Balanta

Desi la inceput nevoia de echilibru pe care o are Balanta poate parea ideala pentru tine, nu va trece mult timp pana cand iti vei da seama ca acesta nu este stilul de trai pe care iti doresti sa il ai pana la sfarsitul vietii. Va veni o zi in care iti vei da seama ca iti doresti ceva complet diferit.

Varsator - Evita persoana nascuta in zodia Taur

Spirit liber, cu o inima deschisa si pregatita sa ofere iubire, ai nevoie de o viata incarcata de emotie si de aventura. Taurul, insa, prefera rutina, linistea si pacea. Poate ca aceasta stabilitate a partenerului poate fi atractiva si interesanta la inceput, in timp vei incepe sa te simti sufocata si restrictionata.

Citește și:

Pesti - Evita persoana nascuta in zodia Gemeni

Esti o persoana visatoare, romantica, in cautarea relatiei perfecte, de basm. Un partener din zodia Gemeni poate parea perfect la inceput, insa in timp vei reusi sa ii vezi si cealalta parte, complet diferita de cea pe care ai cunoscut-o pana acum. Si nu vei fi cea mai fericita cand iti vei da seama ca nu va potriviti deloc.

foto main: Divine Studios Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.