Setari Cookie-uri

5 Lucruri la care ar fi bine să renunți chiar acum dacă vrei să fii cu adevărat fericită

Să renunți la anumite lucruri nu înseamnă să fii slabă. Din contră... uneori înseamnă să fii suficient de puternică și să înțelegi că nu mai ai nevoie de acele lucruri și că este timpul să le lași în urmă și tu să mergi mai departe cu viața ta. 

Iată care sunt acele lucruri la care ar fi bine să renunți pentru a fi cu adevărat fericită:

1. Nepăsarea fiecărei zile

În fiecare dimineață ai o nouă șansă de a alege. Alege să îți schimbi perspectiva. Alege să trăiești frumos. O nouă zi este un dar de la Univers. Privește-o ca atare și profită de ea.

2. Toate scuzele pe care ți le tot spui

Mai devreme sau mai târziu îți vei da seama că ai rămas în urmă din cauza acestor scuze. Renunță la ele acum și schimbă-ți viitorul.

3. Evitarea realității prezentului

De ce te întorci în trecut și de ce te concentrezi pe viitor când viața ta se întâmplă acum, în momentul prezent. Mulțumește-i trecutului pentru toate lecțiile, spune-i viitorului că ești pregătită pentru el și, între timp, bucură-te de prezent.

Citește și:

4. Toate grijile pentru nimicuri

Nu îți mai face o mie de griji pentru o problemă care nu va mai conta peste câțiva ani. Grijile nu rezolvă problemele de mâine, ci din contră - le fac să pară și mai grele și, între timp, îți și fură liniștea de astăzi.

5. Gândirea că nu ai ce trebuie pentru a reuși

Nimeni nu te va opri și nimeni nu te va ajuta să ajungi pe drumul cel drept. Eșți singură. Încurajează-te, depășește-ți limitele, luptă pentru ce îți dorești. Ești mai puternică decât crezi. Mergi mai departe și nu te da bătută până când nu îți vezi visurile devenite realitate.

foto main: Elena Barenbaum, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.